Voorbeschouwing NK

Britt Eerland zal morgen uitkomen bij het NK-tafeltennis in Zwolle. Hierbij komt ze uit in het enkel spel. De eerste ronde heeft ze een bye en daarna begint ze om 17.00.

Britt, heb je er zin in?

Zeker! Ik vind het altijd leuk om in eigen land te spelen en gezamenlijk te genieten van tafeltennis. De interlands waren supergaaf en ik vond het erg jammer dat ik de masters niet kon spelen door mijn drukke internationale schema. Ik ben nu wel aanwezig en ik zal ervan genieten.

Wat zijn je doelstellingen?

Mijn doelstellingen qua techniek zijn heel specifiek. Ik wil eerst mijn lichaam bewegen en dan pas mijn arm. Ik wil ook lekker spinnen, weer even terug naar de basis. Wat het resultaat wordt zie ik dan wel, maar ik doe natuurlijk wel altijd mijn best.

Vind je het jammer dat Jie niet mee doet?

Ik vind het stiekem wel jammer. Altijd leuk om even te kijken hoe het zal gaan, maar er zijn ook andere uitdagingen die ik graag aan ga!

Ik heb gehoord dat je handtekeningen ga uitdelen?

Als ik er tijd voor heb zal ik het zeker doen. Mensen kunnen ook komen voor foto’s. Ik zal nog een paar T-shirts uitdelen. Kai Timmer, Kimberly Scholten en Sanne van der Schoot hebben de actie gewonnen en die kunnen het morgen of zondag komen halen.

Laten we er een mooi evenement van maken!