Voorbereidingen WK

De Trainingsstage voor het WK is deze week officieel afgerond. Voor mijn gevoel was het al eerder begonnen.

Twee weken geleden was ik naar een trainingskamp gegaan in Barcelona samen met mijn coach Anton Pleijsier. Dankzij deze trainingsstage heb ik veel uren kunnen maken en intensief kunnen samenwerken met Anton. Wij hebben veel gelet op: mentaal, focus op de kleine tussenstapjes en service training. Met ook hier en daar wat wedstrijden. De laatste dag zijn wij ook de stad Barcelona in gegaan om daar nog even te genieten van het weer en de tapas.

Ik kon na deze trainingsweek goed afsluiten met de play-off wedstrijd in Duitsland. Hierin merkte ik dat ik goed wedstrijdfit was! Wij wonnen de thuis ronde met 6-1 en de uit ronde met 6-3. Zelf won ik ook 2 keer van dezelfde verdedigster en dat is wel een persoonlijk mijlpuntje. De week na het WK zullen de halve finales van start gaan tegen Kobelmoor.

Deze week ben ik op papendal geweest om gezamelijk met TeamNL voor te bereiden op het WK! Vandaag zullen wij vertrekken. Het toernooi begint voor mij een maandag in Boedapest. Ik kom uit in het enkelspel, dubbel en mix!