Voorbereiding EG Minsk

Ik ben weer terug in Nederland na een maand. In deze tijd hebben we 2 weken getraind in Chengdu en gelukkig erna 2 toernooien gespeeld.

Ik zeg gelukkig, want China is altijd wel zwaar. Het is veel trainen, wennen aan de omstandigheden en echt niks Europeans. Het is vooral veel aanpassen. Ik zeg dan ook dat ik er goed train, maar lekker is anders.

Mijn doelstelling dit keer was makkelijk, maar erg moeilijk uit te voeren: heel fit worden. Ik speel namelijk de European Games in alle 3 de onderdelen. Hiermee bedoel ik dus het enkel, mixdubbel en het team toernooi.

Het was dus vooral belangrijk een goed gebalanceerd programma te maken. Zorgen dat ik het volhou, maar toch fitter word! Voor mijn gevoel is dit gelukt, maar vaak zie je het resultaat hiervan later.

De 2 toernooien zijn dan ook niet geheel super gegaan. Deels verwacht, maar altijd wel even pijnlijk. Toch probeer ik het grotere doel voor ogen te houden. Dat was dat deze maand als voorbereiding was voor de European Games. Hopelijk ben ik daar topfit en ready.

Ik had nog een leuk idee voor de komende 24 uur. Degene die een vraag willen stellen over mijn trainingsstage en toernooien kunnen dat doen via mijn instagram! Zeker na een jetlag moet ik goed wakker blijven, dus hou mij vooral bezig.