TuS Bad Driburg

De twee toernooien die als voorbereidingen voor het EK waren zitten er alweer op. De toernooien zijn niet zo gegaan zoals Britt verwacht had. ‘Het ging niet zoals ik had gehoopt, maar ondanks het resultaat waren er wijze lessen die ik kan meenemen’ vertelt ze.

Door het nieuwe toernooi systeem hoefde Britt geen poule te spelen. In plaats van een poule werden er kwalificatie rondes gespeeld. Britt verloor tijdens de tweede kwalificatie ronde met 4-2 na een 2-1 voorsprong en kwam hierdoor niet in het hoofd toernooi terecht. ‘Het doet nog steeds een beetje pijn, maar het is beter dat het nu gebeurd, hierdoor kan ik mijzelf beter voorbereiden op het EK’

Momenteel is Britt in Duitsland waar ze haar teamgenoten van TuS Bad Driburg zal ontmoeten, langs sponsoren zal gaan, een oefenwedstrijd gaat spelen en als laatst het beker toernooi. Een van de teamgenoten is een oude bekende namelijk Linda Creemers die als reserve in het team zit.

Vandaag zal ze meedoen aan het Beker toernooi van Duitsland. ‘Op deze momenten kan ik mijn ‘nieuwe’, doelstellingen goed uitvoeren en hopelijk kom ik een leuke tijd tegemoet’