Nieuwe Wereldranking!

Altijd gewild en nu eindelijk is het daar. Ik sta nummer 1 van Nederland. Ik ben hier erg trots op. We laten ons zien als een team, maar zijn deels ook concurrenten. Wat vaak word benoemd langs de zijlijn.

Laat ik mij hierdoor beinvloeden? Deels, maar de weg naar het ultime doel is belangrijker, zoals mezelf verbeteren en genieten. Als er dan zo’n prestatie bij komt, dan ben ik super trots. Bij overwinningen moeten we even stilstaan, stilstaan bij wat je goed hebt gedaan.

Misschien ben ik volgende maand weer nummer 2, maar dan heb ik wel al bewezen dat het kan. Het is mogelijk. Vorm een mooi team, volg je eigen pad en creeer wat het beste is voor jou. Doe dat en misschien heb je niet altijd de beste overwinningen, maar wel het meesten genoten.

Ik heb geen spijt, want dit mijlpunt is het bewijs dat er meerdere wegen naar Rome zijn. Ik ga zo door, geloven in mijzelf en mijn weg. Op naar nog meer mooie mijlpunten, zowel persoonlijk als atlete.

Hierbij bedank ik ook mijn team, Anton Pleijsier, Andre Eerland, Eralfelino Lopez, Trudy Horden, Dogan Tekin, Eveline Folkert, mijn familie en vrienden en alle mensen die het beste met mij voor hebben. Dankjullie wel voor jullie support.