Nieuwe website en nieuwe weg

Zoals je ziet heb ik vanaf vandaag een nieuwe website. Ik sla mede daarmee een beetje een nieuwe weg in. De site maakt namelijk onderdeel uit van wat andere vernieuwingen. Aan mijn oude website is de laatste jaren weinig meer gedaan en de bedoeling is dat daar nu verandering in gaat komen. Zo wil ik jullie voortaan via nieuwsberichten en blogs op de hoogte gaan houden, kun je via de site uitstekend mijn social media activiteiten bekijken en ook mijn kalender en resultaten vinden. Ik bedank Webtify hartelijk voor het maken van deze site en hoop dat jullie hem, net als ikzelf, ook erg mooi vinden.

Maar zoals gezegd is de website een ‘onderdeel van’. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het niet altijd gemakkelijk is om topsport te combineren met het regelen van allerlei zaken. Zeker wanneer je toewerkt naar bepaalde doelen en daar op dat moment alles voor moet wijken, zit je er als sporter niet altijd op te wachten dat je je met diverse randzaken bezig moet houden. Niet dat ik het vervelend vind om contact met iedereen te hebben, in tegendeel zelfs, maar het wordt op die momenten soms allemaal net even teveel. En dan doe ik het liever goed, dan half.

Mijn conclusie; Ik wilde daarin graag met iemand samenwerken. En die persoon heb ik gevonden in Aschwin Kruders van Sportpromotions.nl. Hij gaat me voortaan helpen in de zaken die komen kijken bij mijn carrière. Denk daarbij aan ondersteuning op dingen als deze website, social media, sponsoring, media en andere relaties. Aschwin’s persoonlijk aanpak spreekt me daarin erg aan, dus ik denk dat we er samen wat moois van kunnen maken.

Zelf heb ik nu net een aantal mooie trainingsweken achter de rug in China. Ik hoop dat ik de dingen waaraan ik daar gewerkt heb door kan trekken naar de komende toernooien. Te beginnen volgende week op de Czech Open. En ik hoop natuurlijk dat jullie me daarbij ook blijven volgen. Via deze website, mijn Facebookpagina, Instagram- en Twitter-account.

Britt