Het seizoen is begonnen!

Het seizoen is begonnen! Vorige week ben ik begonnen in Bulgarije en moest ik zeker even inkomen.
Op mijn eerste dag moest ik spelen tegen de Indiaanse Ankita, die ik met 4-1 won. De tweede wedstrijd van de dag was een dubbel met Dana Cechova tegen 2 speelsters die voor mij onbekend waren. We wonnen met 3-0.

De tweede dag begon ik dit keer met het dubbel tegen Kumuhara/Takahashi van Brazilië, een koppel wat we zeker kende. Ondanks een stroeve start wonnen we met 3-2 waardoor we door zijn gegaan naar het hoofdtoernooi. Mijn tweede enkel wedstrijd tegen de Poolse Bajor was al vrij snel na het dubbel. Dat is altijd even wennen zo snel achter elkaar spelen! Maar gelukkig kon ik het ‘gevoel’ goed doorzetten en won ik met 4-2, waardoor ik ook met het enkel toernooi in het hoofdtoernooi kwam.

De loting was jammer genoeg erg zwaar. Met het dubbel moesten we tegen 2 Chinezen die gewoonweg veelste snel voor ons speelde. Dit gebeurde ook in mijn enkel spel. Ik moest tegen Ishikawa, nummer 1 van het toernooi geplaatst, en ook zij speelde momenteel iets te snel voor mij.

Hopelijk kan ik snel mijn ritme weer terug vinden want vandaag begin ik in Tsjechië voor het volgende toernooi! Deze toernooien hoef ik nog niet te pieken, want ik speel ze eigenlijk als voorbereiding op het EK, maar als ik kan winnen doe ik dat graag!

Tot de volgende update. 😊