Genoeg tijd tot aan December! 😉

Hallo Iedereen,
Het is alweer een tijd geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord. De afgelopen tijd in de corona crisis was het zwaar voor mij, wat het ook lastig maakte voor mij om erover te spreken en te schrijven. Nu zijn we allemaal weer herstellende. Alles komt weer langzaam op gang en dat vind ik heerlijk! Hopelik blijft dat ook zo.

Ik heb echt weer energie en motivatie gekregen door mijn nieuwe club, TTC eastside Berlin. Mijn eerste buitenlandse club was in Duitsland bij Bingen-munster-sarmsheim. Ik was toen 18 jaar en op die leeftijd was TTC eastide Berlin al de beste! Hierdoor ontstond er al een kleine droom om ooit bij Berlijn te spelen en dat is nu gelukt!

Dankzij deze boost kan ik mij echt weer focussen op het trainen, het fit worden en blijven. Ik heb weer een beetje motivatie gekregen. Ook al ben ik er nog lang niet, maar er is een begin. Zoals velen weten was ik met de kwalificatie van de OS2020 bezig. Ook hierin zijn nog genoeg vraagstukken, maar ik weet zeker dat ik mij ervoor wil plaatsen. Zeker nu ik zo dichtbij ben.

De weg word alleen langer gemaakt. Zo’n weg zal een mentale uitdaging zijn, want ja je wilt in het olympisch jaar altijd op je best zijn en dat is jammer genoeg niet altijd mogelijk. Daarom ben ik nog steeds voorzichtig met mijzelf en zoek ik een balans tussen hard trainen en herstellen. Met name de mentale herstel is een belangrijk concept!

Nu de weg langer word gemaakt komt er ook een financiële last bij, er is natuurlijk al veel uitgegeven voor deze droom en dat word nu nogmaals verlengt. Ik wil alles tip top hebben. Dat doe ik met een goed team om mij heen bouwen zodat ik momenteel fysiek en mentaal fit blijf. Zodat ik er klaar voor ben wanneer de RoadToTokyo weer word hervat.

Zoals je wellicht lees ben ik dus nu veel aan het trainen en dat in Nederland. Daarom wil ik erop benadrukken dat ik veel meer tijd heb dan gewoonlijk tot aan december. Dus wil je een extra training/clinic van mij of zijn er projecten waarbij je denk daar kan Britt een goede toevoeging aan zijn, laat het me weten! Ook voor vragen kan je me gewoon contacteren.

Groetjes Britt