Eerste wedstrijd na de vakantie achter de rug

Mijn vakantie is al weer even achter de rug en daarmee is ook het tafeltennissen weer echt begonnen. Zo heb ik inmiddels alweer een toernooi erop zitten en ook een wedstrijd in de Champions League. Met wisselende resultaten, want helaas was het begin niet zo goed voor mij. In de Hongarije Open kwam ik niet in mijn spel en dat had de tegenstandster door, waar ze vervolgens goed op inspeelde en de partij van mij won. Dat was dus niet de start waar ik op hoopte.

Na Hongarije ben ik weer gaan trainen en heb ik me voorbereid op de thuiswedstrijd die we met Saint Quentin tegen Bursa speelden in de kwartfinale van de Champions League. Ik kwam daar op positie drie in actie. En waar het vandaan kwam weet ik eigenlijk niet, maar ik speelde die wedstrijd echt super goed. Het lukte dan ook om met 3-0 mijn partij te winnen. Ik speelde slim en mijn tegenstandster Yana Noskova wist niet wat ze moest doen. Dat gaf me een fijn gevoel.

Helaas was mijn overwinning niet genoeg voor de winst van ons team, want we verloren met 1-3. Daardoor wordt het erg lastig om de halve finale nog te halen. Als we door willen gaan zullen we in de uitwedstrijd alle partijen zo ongeveer met 3-0 moeten winnen. Dat zal dus erg lastig zijn, maar we kunnen het natuurlijk altijd proberen.

Vooralsnog blijf ik nog in Frankrijk, want er staan nog wedstrijden gepland voor de competitie en later ook weer voor de Champions League. Zo ook deze dinsdag. Ik ben benieuwd hoe het de komende tijd gaat.

Britt