Duitsland, Zweden, OKT

Er staat een druk weekend voor de boeg en dat niet alleen, want een maandag vertrek ik naar Zweden.

Wij spelen morgen tegen TTV Langstadt en een zondag tegen Bingen-Munster-Sarmsheim. In Langstadt speelt Petrissia Solja en ik gok op nummer twee Dina Meshref. Dat zullen twee uitdagende wedstrijden worden en eigenlijk zou elke mogelijke uitslag kunnen. Ook geldt dat voor het gehele team, aan de onderkant zullen wij sterker zijn. Het verschil zal aan de bovenkant moeten worden gemaakt.

Tegen Bingen, mijn eerste buitenlandse club, zal het ook spannend worden. Ik vind dat alle teams momenteel erg dicht bij elkaar liggen en de vraag blijft altijd zullen alle toppers iedere wedstrijd spelen? Zoals je weet is dit het Olympisch jaar en zullen de internationale toernooien een belangrijke rol spelen. In Januari zal het Olympisch Kwalificatie Toernooi gehouden worden in Portugal. Dat is voor het Nederlands team een belangrijk evenement, maar dat geldt natuurlijk ook voor andere landen.

Dan is maandag de vertrekdag naar Zweden. Het is wel een Platinum toernooi, maar ik er toch een paar punten moeten verdedigen en hopelijk verbeteren. Ook was dit toernooi een must, omdat ik weer voor het eerst sinds tijden zal gaan dubbelen met Li Jiao. Dat is een erg spannend fenomeen, zowel het dubbel, maar ook wat dat betekend. Hierover is er nog geen duidelijkhied,die zelfs ik ook niet krijg, maar hopelijk horen we dat binnenkort.

Fijn weekend iedereen en ik hoop dat jullie mij een beetje zullen gaan volgen. Ik zal wedstrijd updates geven op mijn social media, britteerland en eventuele verdere informatie over de zaak Li Jiao!