Doelstellingen

Ik was alweer een paar dagen thuis van een WK waar ik tevreden over ben.

In de voorbereiding er naar toe was ik al zeer tevreden hoe ik de afgelopen weken getraind had. Hierdoor kreeg ik een fijn relaxed gevoel, waardoor ik niet het idee had dat ik elke dag nog harder moest werken. Ik stelde voor mijzelf een paar mentale doelen op. Een voorbeeld hiervan was hoe ik de laatste paar dagen mezelf wilde voorbereiden, mijn tijd nemen, goed voor mijzelf zorgen, even goed socialiseren enzovoort. Allemaal om het lekkere gevoel vast te houden.

Deze kleine doelstellingen gebruikte ik ook de eerste paar dagen op het WK zelf. Later tijdens de wedstrijden wilde ik ook deze rust en tevredenheid bewaren. Je kan namelijk niets anders meer doen als je je goed voelt. De eerste dag ging dan ook zeker goed alleen merkte ik soms dat ik hier en daar twijfelde.

Dus voor de tweede dag, ging ik hetzelfde doen en letten op die zekerheid. Ik zei tegen mijzelf het maakt niet uit wat je doet als je het maar volledig doet, dan is het goed. Met deze instelling ging ik de wedstrijd tegen Noskova in en het werkte. Ik bleef spelen, bleef waarnemen en zette een goed spel neer.

De laatste dag voor mij tegen de huidige wereldkampioene ging ook goed. De eerste twee games moest ik wennen aan de snelheid en aan het chinese rubber. Maar uiteindelijk kon ik het haar de laatste 2 games toch moeilijk maken. Altijd een fijn gevoel.

Als laatst werd ik uitgenodigd op Lieberherr Live en we kwamen erachter dat dit een hat trick was! Ik vind het leuk om ook op het social media gebied te werken en zo weer te investeren in het tafeltennis!

Vandaag ben ik in de Duitsland voor de halve finale play offs! Ik heb er weer zin in en ik ga weer letten op het rustig blijven en het vertrouwen.