De voorbereidingen zitten erop
De afgelopen 3 weken heb ik weer veel gedaan. In het vorige bericht hebben jullie gelezen dat ik het beker toernooi heb gespeeld met mijn nieuwe club en daar hebben we allebei onze wedstrijden gewonnen. Dat betekent dat wij nu in de Final 4 staan die worden gehouden in januari. Wie weet winnen we de beker wel!
Na het beker toernooi ben ik nog even terug naar huis gegaan om mijzelf op te laden, want ik had hierna nog een trainingsstage in Berlijn gepland. Gezamenlijk met het Tsjechische team waren we daar aan het trainen bij Peter Engel. Ook waren er een paar Indische dames die hem vaak gedurende het jaar komen opzoeken. Ik ben erg blij dat dit geregeld kon worden want zo kon ik met goede sparring trainen en nog het dubbel oefenen. Momenteel speel ik dubbel met Dana Cechova met hopelijk kans op mooie resultaten op het EK!
Dan de laatste week als voorbereiding op het EK ben ik naar Dusseldorf gegaan. Daar staat echt een super sterke groep! Ik wou toch nog even wat meer tegen dames trainen want voor mijn gevoel was ik nog erg langzaam. De vrouwen spelen toch net even iets sneller dan heren, alhoewel de heren harder spelen is het toch een andere timing. Bij deze trainingsstage ging mijn niveau met ups en downs en ik hoopte dat ik snel het goede niveau kon bereiken.
Gisteren was dus de laatste dag voor het EK en we hadden een competitie wedstrijd tegen het Berlijnse team. Ik heb wel vaker gespeeld tegen hun. Vorig jaar was het nog in de Champions League en toen verloren we, maar vandaag kon ik gelukkig een goed spel neerzetten. We hebben met het team 5-5 gespeeld en zelf won ik mijn beide enkel partijen. 3-2 gewonnen tegen Nina Mittelham en 3-1 tegen Georgina Pota.
Ik ben erg tevreden met het resultaat en hopelijk kan ik dit doorzetten op het EK!