De play-offs komen eraan!

De play offs komen eraan en door de laatste 2 wedstrijden zijn er toch wat veranderingen gekomen. Voordat wij deze rondes hadden gespeeld stonden we 2de.

17 maart moesten wij tegen Kobelmoor. Dat is natuurlijk een super sterk team! Boven speelt: Sabine Winter en Kristin Lang (silbereisen). Ik won tegen Sabine en verloor tegen Kristin. Ik had weer een lekker level te pakken, maar Kristin was toch te sterk. Uiteindelijk was het hele team te sterk ondanks onze wel gevochten wedstrijd. We verloren 6-4.

Hierdoor kwamen wij op plek 3. Beetje jammer, maar andere kant hadden wij zo goed gevochten wat het dan weer goed maakt.

24 maart, afgelopen weekend speelde wij tegen Bingen. We moesten of winnen of 5-5 spelen om deze positie te behouden. Dag voor onze wedstrijd hoorde wij dat onze nummer 2 geblesseerd was geraakt tijdens Spanje Open. Dat was even slikken, maar gelukkig kon iemand anders invallen.

Het werd een spannende wedstrijd. Door het dubbel kwamen wij 2-0 achter. Dat is niet een start waar op je hoopt. Ik won tegen Chantal Mantz, met een nog lekkender lopend spel dan afgelopen competitie wedstrijd. Onze invalster verloor tegen Lily Zhang, maar onze nummer 4 won van Yuan Wan! Ook kon Nadine Bollmeier tegen Georgia Piccolin winnen. De ruststand was 3-3.

Na de rust begon ik tegen Lily Zhang. Ze had al wat problemen in de vorige wedstrijd met haar been en stiekem maakte ik daar gebruik van. Ik liet haar lopen en na de 1ste game gaf ze op. Stand 4-3.

Onze invalster kon niet winnen van Chantal. Dus de laatste wedstrijden waren erg belangrijk. Nadine Bollmeier kon jammer genoeg niet winnen van Yuan wan. Het ging dus om de laatste wedstrijd, gelukkig en heel goed haalde Sophia Klee die wedstrijd met 3-0 naar binnen.

Dankzij onze derde plek spelen wij nu tegen Anröchte. Als wij 4de waren geweest zou het Langstadt zijn geweest. Allemaal goede teams, maar Anröchte ligt ook nog eens heel dichtbij Bad Driburg. Wij spelen de kwartfinale van de playoffs 12 april thuis en 14 april uit. Dus mijn vraag is wie komt kijken?